Forum de discuții

Vă aştept cu întrebări şi propuneri!

 
 
Imaginea iulian ghetau
Re: Vă aştept cu întrebări şi propuneri!
de către iulian ghetau- vineri, 28 noiembrie 2014, 02:54
 

Sunt bucuros sa descopar a doua platforma valoroasa in limba romana, dupa moodle.ro, si va doresc multi colaboratori si cit mai mute scoli afiliate!

Lansez si aici intrebarea legata de posibilitatea elaborarii unui chestionar prin care sa putem identifica stilurile de invatare, Am gasit un plugin creat acum doi ani pe moodle.org  aici pentru varianta 1.9, si cam atit. Pentru moodle 27 nu reusesc sa creez nimic cu plugin ul questionnaire deoarece nu pot agrega raspunsurile, desigur, ar fi simplu sa lansez un test in excell si acolo e floare la ureche dar ar fi mai interesant sa vedem pe site raspunsul individual si feed backul sa vina imediat, ca sa nu visez ca dupa administrare sa putem centraliza pe clasa de elevi graficul final care sa dea o medie ponderata a stilurilor predominante.

O idee ? (ar fi ceva, prin gruparea intrebarilor pe stiluri, cite 13, administrarea ca test cu raspunsuri multiple, salvare raspunsuri exportate in excell si crearea unei foi de calcul din care sa se extraga datele,,,, nu e prea bine deoarece regula de baza este ca intrebarile din chestionar sa fie randomizate!